Wie we zijn

De drijvende kracht achter Fillia Care is Loes van Houwelingen. IMG_0002

Door haar jarenlange ervaring in de zorg als verpleegkundige (opleiding HBO-V) en als teamleider (opleiding Management van Zorg en Dienstverlening) kent zij alle aspecten in de zorgverlening. Loes staat daarom dicht bij de medewerkers op de werkvloer en kent hun passie en betrokkenheid, maar kan daarnaast ook overstijgend denken en objectief naar de processen kijken. Door een nuchtere en objectieve blik is een heldere analyse snel gemaakt wat een goede basis vormt voor het nemen van besluiten en een vooruitstrevende manier van werken.

Loes wordt omschreven als analytisch, stressbestendig, praktisch, nuchter, open, eerlijk en creatief in het bedenken van oplossingen.
Fillia Care kan goed zelfstandig functioneren, maar is ook onderdeel van coörporatie: CoVector Coörporatie U.A.
CoVector biedt niet simpelweg de nieuwste snufjes op het gebied van technologie, maar kijkt per organisatie waar knelpunten liggen en winst valt te behalen in de efficiëntie van de zorgprocessen. CoVector begrijpt dat een dergelijk proces ingrijpend kan zijn en biedt daarom service op alle gebieden: projectmanagement, informatiemanagement, ICT, facilitair, applicatiebeheer en training.